WORD PARTNER

– WORD REISGENOOT OP NATUURLIJK AVONTUUR IN DEN HAAG! –

We dromen van het realiseren van een sprookjesachtig mooie natuurdocumentaire over de biodiversiteit van de stad Den Haag en haar omgeving. De Gemeente Den Haag heeft immers een unieke kuststrook, schitterend duingebied, fantastische bossen, heerlijke parken en een fascinerend onderwaterleven. Dit willen we voor iedereen zichtbaar maken!

Als Stichting bestaan we uit drie (Hans, Ronald en John) natuurliefhebbers met Haagse roots en onze ambassadeurs Sjaak Bral en Caroline Walta. We werken nauw samen met de gevestigde filmmaker Robert Hughan, eveneens Hagenees en maker van meervoudig onderscheiden natuurdocumentaires. We zijn op zoek naar mede-enthousiastelingen die de natuur in onze stad een warm hart toedragen en willen bijdragen om gezamenlijk de eerste natuurdocumentaire over Den Haag en omstreken te maken.

Wij hebben hierbij uw financiële hulp nodig. Vanaf €1500,00 bent u reisgenoot en partner van dit mooie project en helpt u ons met het realiseren van dit beeldsprookje. Als partner verwerft u het recht om de unieke natuurdocumentaire Groene Stad achter De Duinen te vertonen voor (inter-) nationale promotiedoeleinden en mag u de beelden vrijelijk gebruiken ter ondersteuning van uw doelstellingen op het vlak van duurzaamheid. Daarnaast helpen we uw, al dan niet zakelijke, naamsbekendheid te vergroten door vermelding in de aftiteling. Eventueel gebruik van het geschoten beeldmateriaal voor andere doeleinden dan voornoemde is in overleg mogelijk. Kortom, we overleggen graag met u hoe we uw deelname kunnen belonen op een manier die het beste bij u past. De film wordt niet gemaakt met een winstoogmerk, maar voor het algemeen nut van onze Haagse gemeenschap. Zo zullen wij de beelden beschikbaar maken voor educatieve doeleinden op scholen ter ondersteuning van lessen over duurzaamheid.

Zowel het financieel- als ondernemingsplan zijn inzichtelijk en kunnen wij u op verzoek toesturen.

-RETOURNEREN VAN UW GEЇNVESTEERDE FINANCIEЁN – Mocht het door omstandigheden niet lukken om de financiële middelen bij elkaar te krijgen om de natuurdocumentaire te maken, zullen wij uw geld retourneren minus administratiekosten van 10%.