WORD DONATEUR

– GAAT U  MEE OP NATUURLIJK AVONTUUR IN DEN HAAG?! –

We dromen van het realiseren van een sprookjesachtig mooie natuurdocumentaire over de biodiversiteit van de stad Den Haag en haar omgevingDe Gemeente Den Haag heeft immers een unieke kuststrook, schitterend duingebied, fantastische bossen, heerlijke parken en een fascinerend onderwaterleven. Dit willen we voor iedereen zichtbaar maken!

Als Stichting bestaan we uit drie (Hans, Ronald en John) natuurliefhebbers met Haagse roots en onze ambassadeurs Sjaak Bral en Caroline Walta. We werken nauw samen met de gevestigde filmmaker Robert Hughan, eveneens Hagenees en maker van meervoudig onderscheiden natuurdocumentaires. We zijn op zoek naar mede-enthousiastelingen die de natuur in onze stad een warm hart toedragen en willen bijdragen om gezamenlijk de eerste natuurdocumentaire over Den Haag en omstreken te maken.

We mikken op een spectaculaire première in het najaar van 2024/2025. Iedereen die €15 of meer doneert zal worden uitgenodigd daar bij te zijn!

Word donateur en help ons met het realiseren van het beeldsprookje “Groene Stad Achter De Duinen”!

Naast donateur worden help je ons enorm door deze website te delen op je social media!!

-RETOURNEREN VAN UW DONATIE- Mocht het door omstandigheden niet lukken om de financiële middelen bij elkaar te krijgen om de natuurdocumentaire te maken, zullen wij je geld retourneren minus administratiekosten van €10,00.